Diversen beschikbaar

de kuifduiker

 Vanaf € 331.689,-   v.o.n.

De prijs is afhankelijk van de perceelgrootte. Voor verdere prijs- en ligging informatie kunt u contact opnemen met de makelaar. Aan de artist impressies en technische plattegronden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

De recreatievilla’s hebben een landelijke en Hollandse uitstraling. Met name de Kuifduiker met haar bakstenen gevel en zadeldak is afgestemd op de landelijke omgeving van Voorne Putten. Naast de oer Hollandse baksteen kleuren rood kunt u kiezen uit nog 3 gevelsteenkleuren. Daarnaast wordt het zadeldak met zwarte of rode dakpannen voorzien en rondom geschilderd met de warme kleur roomwit.

De Kuifduiker is een kleine gezellige familiewoning welke een twee-of drietal slaapkamers heeft . De begane grond is ingedeeld met een entree aan de zijkant, entreehal, berging, toilet, een keuken van het beste keukenbedrijf in Nederland van firma Tieleman en de woonkamer. Met de twee openslaande deuren heeft u toegang naar uw eigen (naar ontwerpoptie van onze hovenier) landelijke en onderhoud vriendelijke tuin.

Door te kiezen uit de vele opties voor deze villa kunt u de villa verder van meer luxe verrijken. Met name de veranda opties geven een mooie uitstraling en meer volume en leef vierkante meters. Ook met het verplichte interieurpakket heeft u een fraai en compleet verhuurbare recreatievilla. Daarbij kunt u uit 3 verschillende stylen van interieurontwerp kiezen. Hetzelfde kunnen wij u aanbieden voor uw tuininrichting waar onze hovenier middels een tuinontwerp optie uw tuin compleet en “zonneklaar” kan opleveren. Standaard wordt uw tuin al met perkoenpalen en staaldraad afgescheiden.

Relax en geniet samen met uw vrienden!

Meer informatie?

Bekijk de plattegrond of de volledige brochure. Neem voor de prijslijst en optielijst contact op.

Bekijk plattegrond Bekijk brochure online Download brochure

Verkoopcontact en aanmeldadres

Mevr. E. Kroes

Erratum artist impressions: Bij type Rietzanger zijn de bakstenen vervangen door sidings. Bij type Strandloper wijkt de veranda af, door besluit welstand is deze gewijzigd van recht dak in een schuin dak. Aan de artist impressies en technische plattegronden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.