19-04-2022

Demowoning gereed voor bezichtigingen

Inmiddels is onze demowoning type Strandloper zijnde bouwnummer 28 al te bezichtigen. Weliswaar nu nog niet volledig afgebouwd maar half mei 2022 is deze volledig ingericht en met de tuin ook aangelegd. Hierdoor kunt u alle onderdelen van de te bouwen woningen zelf zien en vergelijken. En dat begint natuurlijk al met de toegepaste gevelstenen, dakpannen en kozijnen. Uiteraard ook de binneninrichting met mogelijkheden van indelingen, de warmtepomp en alle andere installaties, keukeninrichting en het project meubilair met de diverse meubels en kleuren zoals toegepast.

Als u de demowoning wilt bezoeken kunt u als adres Wevelsweg 1 te Simonshaven aanhouden. Dit is het adres van de receptie Landal Zuytland Buiten en dient u deze weg iets verder door te rijden totdat u aan de linkerhand het bouwterrein met de demowoning (met vlaggen gemarkeerd) ziet staan. U kunt dan over de aangelegde dam de demowoning bereiken.   

Voor een afspraak bezichtiging kunt één van onze twee makelaars bellen. Zij zijn gaarne bereid u e.e.a. te laten zien en al uw vragen verder te beantwoorden.

Verkoopcontact en aanmeldadres

Mevr. E. Kroes

Erratum artist impressions: Bij type Rietzanger zijn de bakstenen vervangen door sidings. Bij type Strandloper wijkt de veranda af, door besluit welstand is deze gewijzigd van recht dak in een schuin dak. Aan de artist impressies en technische plattegronden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.