vrijstaande
recreatievilla's 
direct aan het water

In de waterrijke en natuurlijke omgeving van Bernisse op Voorne-Putten.

Bekijk meer
vrijstaande
recreatievilla's 
direct aan het water

In de waterrijke en natuurlijke omgeving van Bernisse
op Voorne-Putten.

Bekijk meer

Over het project

Door de unieke ligging in natuur- en recreatiegebied Bernisse en op Voorne-Putten gelegen is Zuytland Buiten een verborgen parel in de Zeeuwse Delta. In het gehele gebied is veel waterrecreatie mogelijk en zijn er vele fiets- en wandelroutes.

Met de prachtige villa’s die hier gebouwd gaan worden voor de verhuur kunt u tot rust komen en genieten van het landschap en haar unieke mogelijkheden. Onze recreatie villa’s, welke toepasselijk naar watervogels zijn vernoemd, zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Deze typen zijn zodanig ontwikkeld dat ze voldoen aan de hoge eisen van een woning en recreatiewoning. Het interieur als uw tuinexterieur is volledig verzorgt qua ontwerp en stijlen voor inrichting.

Strand, duinen, groen en veel water
voeren de boventoon."

type

kuifduiker

De recreatie villa’s hebben een landelijke en Hollandse uitstraling. Met name de Kuifduiker met haar bakstenen gevel en zadeldak is afgestemd op de landelijke omgeving van Voorne Putten.

Meer lezen

type

rietzanger

De Rietzanger fluit duidelijk anders!  Ook als recreatie villa heeft het qua ontwerp en karakter een ander beeld dan de vorige types. Naast landelijk heeft het een fijne en intieme uitstraling.

Meer lezen

type

strandloper

De Strandloper is ook als vogel bijzonder! Zo ook als type recreatievilla want naast dezelfde landelijke en Hollandse uitstraling heeft het ook nog eens veel ruimte zoals een normale vrijstaande woning. 

Meer lezen

Impressie

Waan je achter de verborgen parel van Bernisse: Zuytland Buiten. Het gehele park ligt in het water en wordt omhult door rietkragen en bossen.

Situatie

Zuytland Buiten bestaat uit een viertal eilanden: Bornesse, Westerlecke, Westrick en Wiedele. Verspreid over deze schiereilanden zijn er al een 105 vrijstaande recreatievilla’s in verschillende types gebouwd en in gebruik. Met onze ontwikkeling wordt op de eilanden Bornesse en Wiedele 76 recreatievilla’s gerealiseerd waarbij het plan dan volledig en compleet is.

Bekijk situatie

Downloads

Voor meer informatie download de volledige brochure

Brochure

Het laatste nieuws

Zuytland Buiten 76 recreatiewoningen in verkoop voor investeerders/beleggers

06-02-2020

Waarbij eerder deze woningen voor particuliere verkoop waren ingezet is het gehele project met de 76 recreatiewoningen nu alleen voor investeerders en beleggers in de verkoop.

Meer lezen

De locatie

Zuytland Buiten ligt in de gemeente Nissewaard met mooie schilderachtige dorpskernen. Maar ook de directe nabijheid van Spijkenisse en Rotterdam. De vele fietsroutes voeren u door Brielle, Rockanje en Hellevoetsluis. Een gebied waar u blijft genieten.

Het gezellige oudhollandse dorp Zuidland ligt op loopafstand van Zuytland Buiten. Dit dorp heeft een historisch dorpsplein met een mooie middeleeuwse kerk. U treft er tevens een uitgebreid winkelaanbod dat in al uw dagelijkse behoeften voorziet. In Zuidland en in de directe omgeving zijn diverse restaurants gevestigd en er is zelfs een wijndomein 'De Vier Ambachten' te vinden.

Recreatie

De zeven kilometer lange Bernisse vormt de grens tussen Voorne en Putten. Vroeger was dit de handelsroute tussen Holland en Vlaanderen. Nu vormt het samen met de omliggende kommen, plassen, weilanden en bossages het ruim 300 hectare grote natuur- en recreatiegebied Bernisse. Samen met het Oostvoornse Meer, de kust van Voorne en het Brielse Meer maakt het deel uit van één van de mooiste natuurgebieden op de Zuid Hollandse eilanden. Strand, duinen, groen en veel water voeren hier de boventoon.

Direct aan de Bernisse ligt het waterrijke Zuytland Buiten. Het park wordt omzoomd door rietkragen en is toegankelijk voor zeilers, kanoërs, roeiers en zwemmers. Langs de Bernisse liggen diverse kleine strandjes.

Voor meer informatie omtrent verkoop neem contact op met Whoonapart

010-7503800
info@whoonapart.nl