de kuifduiker

De recreatie villa’s hebben een landelijke en Hollandse uitstraling. Met name de Kuifduiker met haar bakstenen gevel en zadeldak is afgestemd op de landelijke omgeving van Voorne Putten. Naast de oer Hollandse baksteen kleur rood kunt u kiezen uit een viertal gevelsteen kleuren. Daarnaast word het zadeldak met zwarte dakpannen voorzien (wel of niet met de optie van PV zonnepanelen) en rondom geschilderd met de warme kleur roomwit.

De Kuifduiker is een kleine gezellige familiewoning welke een drietal slaapkamers heeft of zoals u wenst een indeling met twee slaapkamers. De begane grond is ingedeeld met een entree aan de zijkant, entreehal, berging, toilet, een keuken van het beste keukenbedrijf in Nederland firma Tieleman en de woonkamer. Met de twee openslaande deuren heeft u toegang naar uw eigen (naar ontwerpoptie van onze hovenier) landelijke en onderhoud vriendelijke tuin.

Met de vast trap komt u op de 1e verdieping welke met 3 slaapkamers is ingericht. Verdere indeling geeft een badkamer met dakkapel met douche, toilet alsmede een kleine overloop. Door te kiezen uit onze vele opties kunt u uw villa naar eigen wens en smaak verder invullen. Met name de veranda opties geven een mooie verrijking in volume en leef vierkante meters. Ook een te kiezen hekwerk is een sfeervolle toevoeging.

Ook met het interieur heeft u een drietal ontwerp en inrichting stijlen om uw villa fraai en compleet woon- en verhuur klaar in te richten. Hetzelfde kunnen wij u aanbieden voor uw tuininrichting waar onze hovenier een drietal tuinontwerpen heeft gemaakt om als optie uw tuin compleet en “zonneklaar” op te leveren. Standaard wordt uw tuin al met perkoenpalen en staaldraad afgescheiden.

Geniet en “dompel” u onder in beleving!

Downloads Kuifduiker

Voor meer informatie download de volledige brochure

Brochure Prijslijst Optielijst