de rietzanger

De Rietzanger fluit duidelijk anders!  Ook als recreatie villa heeft het qua ontwerp en karakter een ander beeld dan de vorige types.  Naast landelijk heeft het een fijne en intieme uitstraling. Een villa waar je als ouderen samen met je gasten kunt genieten van al hetgeen de omgeving te bieden heeft. Zittend op de overdekte veranda en genietend van uw wijntje bij een ondergaande zon met glinsteringen over het water. De Rietzanger heeft een bakstenen gevel gecombineerd met een gevel betimmering op de lage uitbouw.  Met het kleine zadeldak krijgt de woonkamer een hogere en gezellige ruimte. Naast de oer Hollandse baksteen kleur rood kunt u ook hier kiezen uit een viertal gevelsteen kleuren met bijbehorende plint. Daarnaast wordt het zadeldak met zwarte dakpannen voorzien (wel of niet met de optie van PV zonnepanelen) en rondom geschilderd met de warme kleur roomwit.

De Rietzanger is een echte recreatievilla om samen met uw vrienden van te genieten. Het heeft daarom standaard een tweetal slaapkamers met elk een eigen badkamer. De begane grond is verder ingedeeld met een entree aan de voorkant, hal, toilet, berging, een keuken van het beste keukenbedrijf in Nederland firma Tieleman met een intieme woonkamer. Met de twee openslaande deuren heeft u toegang naar uw eigen (naar ontwerpoptie van onze hovenier) landelijke onderhoud vriendelijke tuin. Door te kiezen uit de vele opties voor deze villa kunt u de villa verder van meer luxe verrijken. Met name de veranda opties geven een mooie uitstraling en meer volume en leef vierkante meters. 

Ook met het interieur heeft u een drietal ontwerp en inrichting stijlen om uw villa fraai en compleet woon- en verhuur klaar in te richten. Hetzelfde kunnen wij u aanbieden voor uw tuininrichting waar onze hovenier een drietal tuinontwerpen heeft gemaakt om als optie uw tuin compleet en “zonneklaar” op te leveren. Standaard wordt uw tuin al met perkoenpalen en staaldraad afgescheiden.

Relax en geniet samen met uw vrienden!

Downloads Rietzanger

Voor meer informatie download de volledige brochure

Brochure Prijslijst Optielijst