de strandloper

De Strandloper is ook als vogel bijzonder! Zo ook als type recreatievilla want naast dezelfde landelijke en Hollandse uitstraling heeft het ook nog eens veel ruimte zoals een normale vrijstaande woning. Met name de bakstenen gevel en zadeldak is afgestemd op de landelijke omgeving van Voorne Putten. Naast de oer Hollandse baksteen kleur rood kunt u kiezen uit een viertal gevelsteen kleuren. Daarnaast word het zadeldak met overstek van zwarte dakpannen voorzien (wel of niet met de optie van PV zonnepanelen) en rondom geschilderd met de warme kleur roomwit.

De Strandloper is een ruime familiewoning welke de mogelijkheid heeft van een drietal slaapkamers of zoals u standaard wenst een indeling met twee slaapkamers. De begane grond is ingedeeld met een entree aan de voorkant, entreehal, berging en technische ruimte, toilet, een keuken van het beste keukenbedrijf in Nederland firma Tieleman en de zeer ruime woonkamer. Met de twee openslaande deuren heeft u toegang naar uw eigen (naar ontwerpoptie van onze hovenier) landelijke en onderhoud vriendelijke tuin.

Met de vaste trap vanuit de woonkamer komt u op de 1e verdieping welke met 2 slaapkamers is ingericht of door u als 3 slaapkamers in te richten. Verder heeft u de luxe van een tweetal badkamers met dakkapel, douche, toilet alsmede een kleine overloop. Tevens kunt middels een luik een kleine berging op de op zolder gebruiken. Door te kiezen uit onze vele opties kunt u uw villa naar eigen wens en smaak verder invullen. Met name de veranda opties geven een mooie verrijking en grote volume en leef vierkante meters. Ook een te kiezen hekwerk is een romantische toevoeging.

Ook met het interieur heeft u een drietal ontwerp en inrichting stijlen om uw villa fraai en compleet woon- en verhuur klaar in te richten. Hetzelfde kunnen wij u aanbieden voor uw tuininrichting waar onze hovenier een drietal tuinontwerpen heeft gemaakt om als optie uw tuin compleet en “zonneklaar” op te leveren. Standaard wordt uw tuin al met perkoenpalen en staaldraad afgescheiden.

Beleef en geniet van uw Strandloper!

Downloads Strandloper

Voor meer informatie download de volledige brochure

Brochure Prijslijst Optielijst