Uitverkocht

de rietzanger

Erratum artist impressions: Bij type Rietzanger zijn de bakstenen vervangen door sidings. Aan de artist impressies en technische plattegronden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

De Rietzanger fluit duidelijk anders! Ook als recreatievilla heeft het qua ontwerp en karakter een ander beeld dan de vorige types. Naast landelijk heeft het een fijne en intieme uitstraling. Een villa waar je als ouderen samen met je gasten kunt genieten van al hetgeen de omgeving te bieden heeft. Zittend in de overdekte veranda en genietend van uw wijntje bij een ondergaande zon met glinsteringen over het water. De Rietzanger heeft een gevel rondom met sidings betimmert. Bij deze sidings kunt u kiezen uit een drietal kleuren welke bij de makelaar opgevraagd kunnen worden. Met het kleine zadeldak krijgt de woonkamer een hogere en gezellige ruimte. Daarnaast wordt het zadeldak met zwarte of rode dakpannen voorzien en rondom geschilderd met de warme kleur roomwit.

De Rietzanger is een echte recreatievilla om samen met uw vrienden van te genieten. Het heeft daarom standaard een tweetal slaapkamers met elk een eigen badkamer. De begane grond is verder ingedeeld met een entree aan de voorkant, hal, toilet, berging, een keuken van het beste keukenbedrijf in Nederland van firma Tieleman met een intieme woonkamer. Met de twee openslaande deuren heeft u toegang naar uw eigen (naar ontwerpoptie van onze hovenier) landelijke en onderhoud vriendelijke tuin.

Door te kiezen uit de vele opties voor deze villa kunt u de villa verder van meer luxe verrijken. Met name de veranda opties geven een mooie uitstraling en meer volume en leef vierkante meters. Ook met het verplichte interieurpakket heeft u een fraai en compleet verhuurbare recreatievilla. Daarbij kunt u uit 3 verschillende stylen van interieurontwerp kiezen. Hetzelfde kunnen wij u aanbieden voor uw tuininrichting waar onze hovenier middels een tuinontwerp optie uw tuin compleet en “zonneklaar” kan opleveren. Standaard wordt uw tuin al met perkoenpalen en staaldraad afgescheiden.

Relax en geniet samen met uw vrienden!

Meer informatie?

Bekijk de plattegrond of de volledige brochure. Neem voor de prijslijst en optielijst contact op.

Bekijk plattegrond Bekijk brochure online Download brochure

Verkoopcontact en aanmeldadres

Mevr. E. Kroes

Erratum artist impressions: Bij type Rietzanger zijn de bakstenen vervangen door sidings. Bij type Strandloper wijkt de veranda af, door besluit welstand is deze gewijzigd van recht dak in een schuin dak. Aan de artist impressies en technische plattegronden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.