Uitverkocht

de strandloper

Erratum artist impressions: Bij type Strandloper wijkt de veranda af, door besluit welstand is deze gewijzigd van recht dak in een schuin dak.  Aan de artist impressies en technische plattegronden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

De Strandloper is ook als vogel bijzonder! Zo ook als type recreatievilla want naast dezelfde landelijke en Hollandse uitstraling heeft het ook nog eens veel ruimte zoals een normale vrijstaande woning. Met name de bakstenen gevel en zadeldak is afgestemd op de landelijke omgeving van Voorne Putten. Naast de oer Hollandse baksteen kleur rood kunt u kiezen uit nog drie kleuren baksteen. Daarnaast wordt het zadeldak met overstek van zwarte en rode dakpannen voorzien en rondom geschilders met de warme kleur roomwit.

De Strandloper is een ruime familiewoning welke de mogelijkheid heeft van een drietal slaapkamers of zoals u standaard wenst een indeling met 2 slaapkamers. De begane grond is ingedeeld met een entree aan de voorkant, entreehal, berging en technische ruimte, toilet, een keuken van het beste keukenbedrijf in Nederland van firma Tieleman en de zeer ruime woonkamer. Met de twee openslaande deuren heeft u toegang naar uw eigen (naar ontwerpoptie van onze hovenier) landelijke en onderhoud vriendelijke tuin.

Met de vaste trap vanuit de woonkamer komt u op de 1e verdieping welke met 2 slaapkamers is ingericht of door u als 3 slaapkamers in te richten. Verder heeft u de luxe van een tweetal badkamers met dakkapel, douche, toilet alsmede een kleine overloop. De zolder is niet toegankelijk. Door te kiezen uit onze vele opties kunt u uw villa naar eigen wens en smaak verder invullen. Met name de veranda opties geven een mooie verrijking en groter volume en leef vierkante meters. Ook met het verplichte interieurpakket heeft u een fraai en compleet verhuurbare recreatievilla. Daarbij kunt u uit 3 verschillende stylen van interieurontwerp kiezen. Hetzelfde kunnen wij u aanbieden voor uw tuininrichting waar onze hovenier middels een tuinontwerp optie uw tuin compleet en “zonneklaar” kan opleveren. Standaard wordt uw tuin al met perkoenpalen en staaldraad afgescheiden.

Beleef en geniet van uw Strandloper!

Meer informatie?

Bekijk de plattegrond of de volledige brochure. Neem voor de prijslijst en optielijst contact op.

Bekijk plattegrond Bekijk brochure online Download brochure

Verkoopcontact en aanmeldadres

Mevr. E. Kroes

Erratum artist impressions: Bij type Rietzanger zijn de bakstenen vervangen door sidings. Bij type Strandloper wijkt de veranda af, door besluit welstand is deze gewijzigd van recht dak in een schuin dak. Aan de artist impressies en technische plattegronden op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.